Lördagen den 30.11

07.11.2019 kl. 20:00
Välkommen på scouternas traditionella julbasar

Starta den fina juletiden med en sann höjdare, Balders Basar, som går av stapeln lördagen 30.11 mellan kl 11-14 på adressen Balders lokal på Alexandersgatan 12.

Vi tar gärna emot bakverk till försäljning. Kom ihåg att lista innehållet samt anteckna tillverkningsdagen.

På basaren kan Du köpa allt från hembakat, julglögg och olika julpyssel. Dessutom finns där ett flertal olika lotterier och ett café som säljer allt möjligt gott. Kom gärna hela familjen och kolla in en gammal scouttradition.

Scouterna skall även i år stå och sälja vid kårens bord. Vargungarna får naturligtvis också hjälpa till med försäljningen. Klädseln skall givetvis vara scoutig, halsduk och rigg (scoutskjorta).

Scoutbasaren på Balders är en gammal tradition. Basaren ordnas för att ge kårerna synlighet och visa upp att vad vi scouter är bra på. De senaste åren har vi kunnat vara både ute på innergården och inne i salen. Kårerna ställer ut sina bord med delikatesser, hantverk, lotterier, roliga gåvoidéer... 

Kom till basaren och mingla och få julstämning. Ät grillkorv till lunch på gården, med våffla till efterrätt. Köp en liten present till glöggvärdinnan eller något gott till lillajulskvällen. Och varför inte fixa julklapparna redan nu? Ta en kaffe i Balders café och pröva din lycka i lotterierna. Hur som helst stöder du ungdomsarbetet i Helsingfors då du stöder scoutkårerna.