Nordsjö Skogsriddare  Det händer i kåren


37141_t.jpg

Kårens julfest 17.12

Tomtar tittar in genom fönstren...Läs mera »
26.11.2018 kl. 17:46
37138_t.jpg

Julen är här!

Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma. Alla sova i enslig gård djupt under midnattstimma. Månen vandrar sin tysta ban, snön lyser vit på fur och gran, snön lyser vit på taken. Endast tomten är vaken. Läs mera »
11.12.2018 kl. 13:07
45997_t.jpg

HeSS händelsekalender

Här ser Du vad som kommer att hända under det kommande året.Läs mera »
09.10.2015 kl. 12:17
42278_t.jpg

Kolla in FiSSc:s händelsekalender

Här hittar Du hela året händelsekalender där det finns massor med olika evenemang för de olika åldersgrupperna. Läs mera »
08.03.2015 kl. 21:41

Bli medlem


Du är hjärligt välkommen med i vårt glada gäng!

Ingen förhandskunskap behövs, det enda är ett hurtigt humör och ett öppet sinne och det vet vi att Du har.

Det är lätt att bli medlem! Anmäl dig i vårt elektroniska medlemsregister Kuksa eller kontakta med vår kårsektererare Maria Kovero så fixar hon det.

Kolla in under åldersgrupperna där Du hittar vårt snärtiga veckoprogram. Har Du frågor gällande verksamheten ta gärna kontakt med oss.

Det finns en massa fint program samt evenemang även utanför kåren där Du har möjlighet att träffa andra scouter och hitta nya kompisar. Kolla in Finlands Svenska Scouter (FiSSc) sidor och vad de erbjuder.

Ta också en titt på är Helsingfors Svenska Scouters (HeSS) sidor eller Suomen Partiolaiset Finlands Scouters sidor så får du en bild över vad scoutimgen är. 

Bekanta gärna med sidorna för där finns mycket matnyttig info och samtidigt förstärks Din tro på att scouting är något för Dig.

Häng med oss!

 

Visste Du det här!

att det finns ca. 70 000 scouter i Finland och i hela världen ca. 40 miljoner i över 200 länder! I scouterna får Du vänner från hela världen!

Scouting är vänskap, skratt och oförglömliga äventyr. Vi gör utfärder i naturen, upplever världen och bekantar oss med nya människor. Scouter åker alltid på äventyr tillsammans och de kunskaper man får inom ledarskap och personrelationer är uppskattande i arbetslivet.

Scouterna gör unga redo för livet genom spännande äventyr och nya utmaningar. Scouting är vänner, gemenskap, verksamhet ute och inne och att lära sig nytt genom att göra själv. Välkommen med i vår verksamhet!

Scoutingen är för ALLA

Klicka på Kuksa bilden så hittar Du all info om hur vårt medlemsregister fungerar och hur Du registerar dig. Där finns ett skilt dokument som är riktat till föräldrarna. Det är viktigt att alla har ett ScoutID, då all anmälning till olika evenemang och kurser sker alltid via Kuksa.


Vanliga frågor?

Vad krävs och vad bör jag kunna för att börja i scouterna?

Ingen förkunskap behövs. Du lär Dig nya och intressanta färdigheter under hela din scouttid. Det ända som du behöver i början är ett gott humör och öppet sinne.

Vem vet om åldersgruppernas program?

Kolla på kontaktsidan vem som är respektive åldersgruppsledare.

Var hålls mötena och vilken tid?

Kolla på åldersgruppssidan och välj rätt åldergrupp till vänster. Där hittar du programmet. Om inget annat nämns så hålls mötena på kårlokalen, Borgfrökensgränd 1 C. Kom i tid till mötena!

Vad har kåren för kontonummer?

Aktia Bank: FI71 4055 5020 1513 41

BIC: HELSFIHH

Mottagare: Nordsjö Skogsriddare

FO-nummer: 2463537-7

Kårens epostadress: nordsjoskogsriddare@gmail.com


Vill Du bli scoutledare?


Om Du vill bli scoutledare i Nordsjö Skogsriddare, skicka då ett mail åt vår kårchef och anmäl ditt intresse.

Du behöver inte ha någon scoutbakgrund, intresse för verksamheten och ett gott humör räcker. Välkommen med!

 


Vill Du dra möten?


Har Du en hobby eller kunskap som Du gärna delar med dig av? Ställ gärna upp och dra ett möte för någon av våra åldersgrupper och låt dem bli inspirerade.

Det kan vara allt mellan himmel och jord. Det skulle vara intressant att få lära sig någonting nytt.

Var i kontakt med respektive åldersgruppsledare och kom överens om tidpunkten för möte.